Project X One Performance: Chicago, IL

Monday, January 1, 2018:
10PM – 2AM
$10 Admissions
$15 @ the door
21 & older

Ø 10:00 – Arrival/ Gathering
Ø 10:15 – Gathering/ Set Up
Ø 10:15 – 10:30 – Introduction (MC – HolyCity WickWild)
Ø 10:35 -10:45 – A – Holy City Dee (10 minutes)
Ø 10:50 -11:00 – A – Lord Haiti (10 minutes)
Ø 11:00 – 11:05 – 5 Minute Break – (MC – HolyCity WickWild)
Ø 11:05 -11:15 – C – J. Brown Da Comedian (10 minutes)
Ø 11:20 – 11:30 – C – Comedian Big Sug (10 minutes)
Ø 11:30 – 11:35 – 5 Minute Break – (MC – HolyCity WickWild)
Ø 11:35 – 11:50 – A – Bobby Gore (15 minutes)
Ø 11:50 – 11:55 – 5 Minute Break – (MC – HolyCity WickWild)
Ø 11:55 – 12:05 – C – Koffee Black (10 minutes)
Ø 12:10 – 12:20 – C – King David Lane (10 minutes)
Ø 12:20 – 12:25 – 5 Minute Break – (MC – HolyCity WickWild)
Ø 12:25 – 12:35 – A – Graphic Nature MCs (10 minutes)
Ø 12:40 – 12:50 – A – HotBoy (10 minutes)
Ø 12:55 – 1:00 – 5 Minute Break – (MC – HolyCity WickWild)
Ø 1:05 – 1:20 – C – No Filer D. Brown (15 minutes)
Ø 1:25 – 1:40 – Outro (MC – HolyCity WickWild)
Ø 1:45 – Closing/Network/Exit
Ø 2:00 – End event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*